maj 15, 2015

Analys

Intresserad av digital analys? Vi hjälper dig!

Har du också hört talas om det där med att driva trafik, försökt få ett grepp på optimering eller spenderat timmar på att försöka komma fram till en vettig analys. Det är inte helt lätt men en förutsättning för att lyckas med sin digitala närvaro.

Visst kan man ha en bra digital närvaro utan att göra det där. Samtidigt kan vi konstatera att det är med framgång på nätet är som slalom - ju mer man tränar och analyserar desto mer tur och framgång har man sedan.

För oss på Adsight är digital analys alltid grunden för en framgångsrik marknadsföring och vi hjälper dig gärna att komma igång.

Fyll i formuläret så berättar vi hur.

Vårt analyspaket

För att lätt komma igång kan vi erbjuda dig ett startpaket. Det innehåller:

• Installation av Google Analytics
• Genomgång och utbildning
• Skräddarsydda rapporter utifrån dina behov

Utifrån detta kan du sedan fatta genomtänkta och strategiskt bra beslut för dig och ditt företag.

Om du däremot känner att tiden inte räcker till så går det bra att lämna allt till oss – implementering, optimering och rapportering. Månadsvis analyserar vi då informationen och kommer med rekommendationer för din fortsatta digitala strategi.

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.

google_analytics

Google Analytics är ett verktyg som gör det möjligt för dig att mäta avkastningen och följa dina investeringar i digitala medier. Det gör att du lättare kan förstå vilka digitala insatser som faktiskt är värda att genomföra.

Kontaktpersoner

Alfons Passgård

Alfons Passgård
+46 73 089 96 20
alfons@adsight.se