Investera i en SEO-kurs

Nu i Halloween-tider passar vi på att synka Peter Griffins citat med SEO och varför du ska investera i en SEO-utbildning. Ni känner väl till citatet: ”The best place to hide a dead body is on Googles Page two”.

SEO-utbildning

Peter Griffin i all ära men är du på jakt efter en SEO-utbildning som ger dig grundläggande kunskap i kombination med saker som du kan implementera direkt efter kursen behöver du inte leta mer. Vi har skapat en kurs som både är skrämmande för konkurrenter, handfast för dig som ska utföra jobbet och prisvärd för dig som ska betala för kalaset.

Våra utbildningar hålls av våra mindre skrämmande sökmotorskonsulter som har flera års erfarenhet av branschen. Just den här kursen hålls av Albin Sandberg.

Gå en kurs i SEO

Visste du att 15 % av alla sökningar som görs är helt nya? Det har tidigare varit ett rykte som har florerat på diverse forum men Google bekräftade uppgifterna den 25 maj 2017. Ingen rök utan eld brukar det talas om och det stämmer även i det här fallet. 2013 gick nämligen Google ut med samma uttalande. Så här skrev Google då:

There are trillions of searches on Google every year. In fact, 15 percent of searches we see every day are new — which means there’s always more work for us to do to present people with the best answers to their queries from a wide variety of legitimate sources. While our search results will never be perfect, we’re as committed as always to preserving your trust and to ensuring our products continue to be useful for everyone.

Varför är det så skrämmande svårt med SEO

Mycket handlar om just uttalandet ovan. Eftersom 15 % av alla sökningar är nya så måste man hela tiden arbeta aktivt med SEO. Det fungerar inte att göra en insats och sedan luta sig tillbaka och hoppas på det bästa. Ni vet väl själva vad som hände med Kodak?

Så vem ska gå vår kurs?

Det bästa med vår kurs är att du inte behöver ha några som helst förkunskaper. SEO-utbildningen är till för dig som vill lära dig mer men som samtidigt vill få handfasta tips på hur ni kan implementera kunskapen direkt efter kursen. Om du har lång erfarenhet av SEO är dock inte kursen något för dig. Kursen lämpar sig nämligen för nybörjare. Häng inte läpp för det – om du känner att du har bra koll på SEO, så sätter vi gärna ihop en mer avancerad kurs för dig.

SEO-kursens delar

Analys
Alla företag har olika förutsättningar med att lyckas i sökmotorer. Därför behöver alla som ska arbeta med SEO analysera sin situation och vad man har för förutsättningar att lyckas i sökmotorerna. Som en kompletterande del går vi även igenom hur ni gör en effektiv sökordsanalys.

On Page
On page optimering kommer från det engelska språket och betyder helt enkelt insatser som görs på själva webbplatsen eller webbsidan. Visste du att Google mäter snabbhet via 3G-nätet och på mobiler eftersom de förutspår att trafiken kommer komma därifrån de närmsta åren?

Exempel på saker som vi går igenom:

  • Indexering
  • Hur du skapar framgångsrikt innehåll
  • Tekniska detaljer såsom brutna länkar och omdirigeringar
  • Hur du testar din webbplats för mobil SEO

Strategi för länkar

När man pratar om länkar och SEO så ryser nog många till. Många tror att det endast går att få externa länkar från konstgjorda länkbyggen. Vi går igenom hur interna och externa länkar fungerar samt hur du kan attrahera nya länkar till din webbplats.

Resultat

Många säger att SEO inte går att mäta, men då har dem fel. SEO går att mäta utan problem och vi kommer visa er hur.

Investera i dig själv och gå en utbildning i SEO. Du kommer inte bli besviken. Vi håller löpande kurser både online eller på plats. Kontaktuppgifter för utbildningen:

Kursledare

Albin Sandberg
E-post: albin@sandberg.se
Telefon: 08-6110071

SEO-kurs under Halloween