september 18, 2016

Nyheter

Senaste nytt

Bra publiceringsverktyg med öppen källkod

”Sharing is caring” brukar det ju heta och det är det fina med öppen källkod. Att välja ett publiceringsverktyg med öppen källkod är väldigt vanligt, dels eftersom det är billigare men också för att det finns en styrka i massan. Öppen källkod bygger nämligen på att en stor mängd användare tillsammans bidrar och sköter utveckligen. Read more about Bra publiceringsverktyg med öppen källkod[…]

För- och nackdelar med displayannonsering

När du surfar in på olika webbplatser, tidningar, sociala medier eller använder olika appar och spel så möts du ibland av displayannonsering. De kan visas där den som driver sidan eller appen har angivit att annonser får visas. Ofta är det som en banner högst upp på en sida, i mitten, längst ner eller som en liten annons till höger. Displayannonser kan innehålla video, bild och text, enskilt eller i kombination. Gemensamt är ändå att de ofta innehåller ett kort och slagkraftigt budskap som försöker locka dig att klicka på dem. […]

Wordpress tema från grunden

Snygga hemsidor 2017

Letar du efter snygga hemsidor under hela din vakna tid på dygnet? Då ska vi reda ut ett par saker och gå igenom hur vi kan bygga snygga hemsidor till en relativt låg kostnad. Vi kommer även lista lite snygga hemsidor som ni kan använda för inspiration för att göra en egen hemsida kostnadsfritt i WordPress.

[…]

Arbetet som onlinemarknadsförare

Landskapet för vad människor som arbetar med marknadsföring gör har snabbt förändrats sedan internet blev ett nytt verktyg och arbetsfält. Det har också lett till en mängd nya utbildningar och titlar. En av de vanligare är onlinemarknadsförare, men vad innebär yrkesrollen egentligen? Det tänkte jag försöka besvara i det här inlägget. […]

Optimerade hemsidor på Google

Optimerad hemsida

Har du också tänkt på att sökoptimera hemsidan för ert företag? En optimerad hemsida blir allt mer viktigt att utgå ifrån när man vill få en bättre närvaro på sökmotorerna. Hur vet man om man har en optimerad hemsida som sökmotorerna tycker om? För det är ju detta allt handlar om – att sökmotorerna ska gilla er hemsida och göra den synbar på första sidan.

[…]

Synas på Google

Att synas på Google blir allt tuffare för varje dag som går. Nya företag öppnar dagligen och alla vill få en glimt av stjärnglansen som första sidan på Google lämnar. Ni kan exponera ert företag gratis eller genom olika betalningsmodeller. Även om det är tufft att hamna först på Google kommer här fyra enkla steg som ni kan följa för att sökoptimera er webbsida på Google.

[…]

Olika verktyg som du kan använda till din SEO och SEM

Verktygen du behöver till din SEO och SEM

De flesta företag vet att det är viktigt att finnas på internet men det betyder inte nödvändigtvis att alla har en strategi för sin SEO (sökordsoptimering) eller SEM (sökordsannonsering). Ofta handlar det om mindre företag som inte har någon budget avsatt för den typen av marknadsföring. Som småföretagare finns alltid alternativet att göra det själv, […]

Sökordsplaneraren på Google

Sökord

Att hitta ett bra sökord som är relaterat till er verksamhet kan resultera i en pengamaskin. För att kunna identifiera ett riktigt bra sökord som ni kan tjäna pengar på krävs det att ni går igenom ett par saker. Men först tänkte vi gå igenom lite matnyttig information.

[…]

Nulägesanalys

Vi brukar ofta prata om hur viktigt det är att göra både en sökordsanalys och en nulägesanalys när man vill få en bättre närvaro online. Genom en grundlig analys kan vi göra det vi är bäst på – att sökoptimera webbsidor för relevanta nyckelord som i sin tur resulterar i fler kunder åt företaget som vi hjälper. Läs mer om hur vi utför vår sökordsanalys.

[…]

Tyngden av permalänken

Permalänkarnas betydelse för SEO

Permalänken är hela adressen som visas till en viss sida på din webbplats och den spelar stor roll för SEO. En annan anledning till varför den är så viktig är att den oftast inte förändras över tid, förutsatt att du inte ändrar den, vilket du inte bör göra. Alla som någon gång bytt namn på permalänken har fått lära sig den hårda vägen att det ofta krånglar till det något alldeles enorm eftersom det för med sig att alla inlänkar till sidan slutar fungera. Därför är det viktigt att den blir bra från första början.

[…]