Kickstarta din karriär inom digital marknadsföring

Är du intresserad av att arbeta med några av Sveriges mest spännande företag och samtidigt utveckla dina kunskaper inom digital marknadsföring? Då kommer tjänsten som skribent hos oss på Adsight passa dig perfekt!

Adsight är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag att öka sin synlighet på nätet och därigenom skapa nya affärer. Vi är just nu inne i en väldigt spännande och expansiv fas, varpå vi letar efter en skicklig skribent till vårt nyöppnade Piteåkontor.

I skribentrollen hos oss på Adsight kommer du dagligen att producera både säljande och informativt innehåll för våra kunders räkning. Bland kunderna återfinns allt ifrån marknadsledande e-handlare till spännande startups. Om du vill kommer du även ha möjlighet att utvecklas inom andra områden som webbutveckling och köpt annonsering.

Som person tror vi att du är initiativrik och ansvarstagande eftersom du kommer att få mycket eget ansvar, samt möjligheten att driva projekt från start till mål. En minst sagt spännande utmaning för dig som drömmer om att arbeta med marknadsföring!

Tidigare erfarenheter från liknande roller är självklart meriterande, men inte något krav. Det viktigaste för oss är att du är driven, kan uttrycka dig väl i skrift och producera stora mängder textinnehåll.

Vi är inte intresserade av något formellt CV, utan nöjer oss med en kort introduktion om dig samt en motivering om varför du skulle passa i denna roll. Skicka ett mejl till albin@adsight.se med ämnesraden ”Piteå” om du är intresserad av att börja jobba med oss. Tjänsten kommer tillsättas omgående och vi genomför nu löpande intervjuer.

Skicka in din ansökan idag!

Dela