maj 22, 2015

Displayannonsering

Displayannonsering genom Google

Displayannonsering gör det möjligt för ert företag att nå ut till en större målgrupp. Naturligtvis ser vi till att ni endast syns på relevanta sidor som handlar om er verksamhet. Med hjälp av oss på adsight och Googles nätverk når ni ut med ert budskap till rätt målgrupper, på relevanta sidor samt till en låg kostnad. Med hjälp av displayannonsering kan ni även exponera ert företag med både bild och textannonser. I jämförelse med sök på Google Adwords, (som innebär att er annons kommer upp när någon faktiskt gör en sökning) exponeras er annons på en relevant sida eller till en relevant målgrupp.

Vem som helst kan ansluta sin sida till Google displaynätverk. Google kontrollerar ständigt kvalitén på nätverket vilket resulterar i kvalitativa bransch-sajter.

Remarket med displayannonsering

Displayannonsering ger er även möjligheten att tillämpa remarketannonsering. Det fungerar på följande vis:

Låt säga att den potentiell kund går in och gör en sökning på Googles sökmotor. I träffresultatet ser den potentiella kunden ett företag som stämmer överens med deras behov. Därefter klickar de in sig på hemsidan. Väl på hemsidan kikar personen runt och går sedan ut igen. När personen fortsätter surfa på någon sajt som ingår i Googles displaynätverk har ni möjligheten att exponera en annons som är länkad till er hemsida.

Detta kallas remarketing och är väldigt effektivt eftersom kunden redan visat intresse för era produkter eller tjänster. Även här betalar ni endast för när någon klickar på er annons. Osäkra på hur det det fungerar? Vi hjälper ar att lyckas med displayannonsering.

Vi hjälper till med följande:

• Kampanjer och inriktning
• Budnivå och annonsuppbyggnad
• Placering av annonsering
• Djuplänkning
• Optimering av annonser
• Optimering av sökord

Med displayannonsering kan ni ta fler marknadsandelar genom att nå ut till fler kunder inom er bransch. Annonsera med text och bild i Googles egna nätverk. Låt oss hjälpa er att driva mer besökare och bygga varumärke med hjälp av displayannonsering.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er lyckas med displayannonsering. Välkomna!

Meny Sökordsannonsering

 Google Adwords
Bing Ads
Google Shopping
›Displayannonsering
GSP

Vill du synas på över två miljoner webbplatser, appar och videos? Vi skräddarsyr din placering så att ert företag syns på relevanta platser.

Kontaktpersoner

Alfons Passgård
+46 73 089 96 20
alfons@adsight.se