Börja jobba på Adsight!

Vi är alltid nyfikna på nya talanger. Känner du att du kan bidra när vi hjälper företagare att bli mer digitala? Hör gärna av dig till oss. Här finner du de aktuella tjänsterna som vi söker just nu, men vi tar gärna emot spontanansökningar också.

Lediga tjänster

Hittar du något som passar dig? Tveka inte att kontakta oss.

Praktikplatser

Content writer (Piteå)

Om praktikplatsen

Genom en praktik på Adsight får du möjlighet att utveckla dig inom digital marknadsföring. Under praktiken kommer du få testa på hur det är att arbeta som content writer på Adsight. Målet med praktiken är en anställning direkt efter perioden.

Dina egenskaper

Vi söker en person som är snabb, duktig i skrift och kreativ. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring, textskapande, eller hemsidor. Du har inget emot att arbeta i ett högt tempo och är van att skriva stora mängder av text.

Skriv ”Praktikplats” i ämnesrad. Tack!

Text & SEO

Content writer (Piteå)

Som Content writer på Adsight kommer du i huvudsak arbeta med textproduktion. Du kommer även få möjlighet att arbeta med analys, implementering av åtgärder och projektledning inom SEO. Tjänsten innefattar följande:

  • Textproduktion
  • Analys av nuläge
  • Dokumentering och genomgång av åtgärdsförslag
  • Projektledning och optimering

Dina egenskaper

Vi söker en person som är snabb, duktig i skrift och kreativ. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring, textskapande, eller hemsidor. Det är meriterande om du har arbetat på en SEO-byrå tidigare. Du har inget emot att arbeta i ett högt tempo och är van att skriva stora mängder av text.

Skriv ”Content writer” i ämnesrad. Tack!

Sälj

Inga lediga tjänster

Skicka in din ansökan idag!

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×