Vad säger våra kunder?

Här presenterar vi ett urval av våra kunder och vad de tycker om att samarbeta med oss.

Adsight är flexibla, effektiva, kompetenta och tillmötesgående. Nyckelfaktorer för oss är flexibilitet, snabbhet och en förmåga att tänka utanför ramarna. Vi jobbar i en bransch som förändras snabbt och att då få möjligheten att jobba tillsammans med en av de bästa aktörerna vad gäller SEO är väldigt värdefullt för oss. Att få input vad gäller konkreta förbättringar, idéer och tankar kring vad som är trendskapande just nu på ett kostnadseffektivt sätt är ytterligare en anledning till varför vi valt att samarbeta med Adsight. Adsight är en samarbetspartner vi starkt kan rekommendera. Kristina Runering

Försäljning- och kommunikationsansvarig, Norstedts

Since working on our SEO with Adsight we have made it to position 1 on google for our main keywords. As a result, our RFQs through our web site which have come from Google searches has increased by 57%. We are really happy we focussed on SEO last year! Elizabeth Illy

Head of marketing, Hübner Photonics

Vi bytte från en stor aktör inom området till Adsight och känslan är att de bryr sig mer om sina kunder, att de jobbar och sliter utan att man måste ”ligga på”. Samtidigt har våra försäljningssiffror från webhandeln ökat markant. Vi jobbar i en säsongsrelaterad bransch där vi har mindre tid över när det säljs som mest och Adsight har full förståelse för hur vi arbetar och löser allt på bästa möjliga sätt. Vi är mycket nöjda med vårt byte till Adsight.”

Johan Söderström

Marknadsansvarig, Bike Trollhättan

Vårt samarbete med Adsight har fungerat över förväntan på samtliga plan. Ända sedan start har vi haft en och samma kontaktperson vilket har gjort kommunikationen enkel. Något som också har varit värdefullt är deras stora flexibilitet och viljan att lösa uppstådda problem, även om de ibland inte ingått i deras arbetsuppgifter. Viktigast av allt – resultaten har varit väldigt goda!

Magnus Dovallius

Marknadschef, Stöten i Sälen

Vi har samarbetat med Adsight i mer än 1.5 år och är lika nöjda idag som dagen vi började. Adsight levererar alltid hög expertis inom både SEO och AdWords. En del som vi värdesätter mycket med vårt samarbete är den personliga kontakten. Adsight har även en förmåga att snabbt förstå vår verksamhet och det frigör tid från våra resurser internt. Det betyder mycket för oss som är stora och har en mängd olika projekt på gång samtidigt”

Oscar Söderlund

Digital Produktägare, Bonnier

Behöver du hjälp?

Dela