augusti 22, 2015

Om oss

Det här är vi 

Vi är en digital byrå med expertis inom sökmotoroptimering (SEO) och annonsering. En bragd som vi är stolta över är att vi ökade våra kunders organiska trafik med 185 % under 2016. Till det är vi tekniskt och strategiskt kunniga, kreativa och passionerade. Japp, vi gillar verkligen det vi gör och vi vill göra mer. Kontakta gärna oss och om du behöver hjälp på vägen att lyckas online.

Söker du någon speciell på Adsight? Ta kontakt med rätt person direkt!

Person

Alfons Passgård

Kundansvarig

Lång erfarenhet av SEO, SEM samt e-postmarknadsföring. Kontakta Alfons om du behöver hjälp med strategier, annonsering och konverteringar. Alfons är även kund- och utvecklingsansvarig.

alfons@adsight.se
0730-899620

Person

Albin Sandberg

SEM-specialist

Albin kommer senast från e-handelsvärlden. SEM, SEO och text och innehåll är därför tre saker som Albin är extra bra på. Han är dessutom från Norrland och binder därför ihop den är gruppen ypperligt.

albin@adsight.se
08-6110071

Person

André Granberg

SEO-specialist

André har precis tagit examen från Handelshögskolan i Stockholm. I samband med studierna har han arbetat på det börsnoterade företaget Nepa. André är extra bra på analys.

andre@adsight.se
08-6110071

Person

Adnan Silajdzic

SEO-specialist

Adnan har stor erfarenhet inom digital marknadsföring. Det är honom du ska kontakta om du behöver hjälp med tekniska detaljer, analyser, webbproduktion och/eller konverteringar.

adnan@adsight.se
08-6110071

Person

Du?

Vi behöver förstärkning. Det kanske är i form av dig.

På vår jobbsida kan du läsa mer om vad vi söker just nu.
Annars är du alltid välkommen att ringa eller skicka en spontansökan.