Kickstarta din karriär inom digital marknadsföring

Är du intresserad av att arbeta med några av Sveriges mest spännande företag och samtidigt utveckla dina kunskaper inom digital marknadsföring? Då kommer praktikplatsen som skribent hos oss på Adsight passa dig perfekt!

Adsight är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper företag att öka sin synlighet på nätet och därigenom skapa nya affärer. Vi är just nu inne i en väldigt spännande och expansiv fas, varpå vi letar efter en skicklig praktikant som kan visa upp sina färdigheter.

Under praktiken kommer du dagligen att producera både säljande och informativt innehåll för våra kunders räkning. Bland kunderna återfinns allt ifrån marknadsledande e-handlare till spännande startups.

Som person tror vi att du är initiativrik och ansvarstagande eftersom du kommer att få mycket eget ansvar, samt möjligheten att driva projekt från start till mål. En minst sagt spännande utmaning för dig som drömmer om att arbeta med marknadsföring!

Tidigare erfarenheter från liknande roller är självklart meriterande, men inte något krav. Det viktigaste för oss är att du är driven, kan uttrycka dig väl i skrift och producera stora mängder textinnehåll.

Vi är inte intresserade av något formellt CV, utan nöjer oss med en kort introduktion om dig samt en motivering om varför du skulle passa i denna roll. Skicka ett mejl till alfons@adsight.se med ämnesraden ”Praktikplats” om du är intresserad. Praktikplatsen kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat och vi genomför nu löpande intervjuer.

OBS! Praktiken kan genomföras på distans.

Sista ansökningsdatum: 30 september 2019

Skicka in din ansökan idag!

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
60 recensioner
×