Avanzera

– SEO

Vårt uppdrag

Sedan maj 2018 har vi på Adsight haft nöjet att arbeta med Avanzera. Avanzera är ett konsult- och rekryteringsbolag med över 20 års erfarenhet av att hitta rätt kompetenser. Med hjälp av SEO har vi brutit en negativ trend med dalande trafik till att den organiska trafiken ökat över 66% sedan samarbetet inleddes. 

Om Avanzera

Avanzera är ett branschöverskridande konsult- och rekryteringsbolag med över 20 års erfarenhet av att hitta rätt kompetenser. Bland deras kunder finns både mindre företag, välkända svenska storbolag och globala koncerner. Ända sedan Avanzera startade 1998 har de hjälpt uppdragsgivare med rekrytering, konsulttjänster och bemanning. Idag har Avanzera drygt hundra anställda konsulter inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR som alla snabbt kan sätta sig in i nya uppdrag

”Välskrivna och bra artiklar”

Resultat

Resultaten från SEO-arbetet har varit minst sagt goda. På kort tid bröt vi en negativ trend där trafiken minskade till en ökning månad efter månad. Sedan samarbetet inleddes har deras organiska trafik ökat med över 66%.

+66%

Ökning av organisk trafik

+65%

Nya användare från organisk trafik

”Adsight gav oss möjligheten att flyttas upp flera sidor på Google. De levererade välskrivna och bra artiklar. Det kändes verkligen som att de förstod oss och var duktiga på att söka material att skriva om själva. De var självgående och det krävdes inte alls mycket investering av tid utav oss något som uppskattades väldigt mycket.”

Alexander Molin, Avanzera

Vill du veta mer?

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×