Bonnier Magazines & Brands

– SEO

Vårt uppdrag

Vi fick i uppdrag av Bonnier Magazines & Brands att öka deras organiska trafik för varumärket Bonniers Trafikskola. Kravspecifikationen innefattade:

  • Skapa en bättre närvaro i det organiska sökresultatet
  • Få mer organisk trafik från det organiska sökresultatet

Om Bonnier Magazines & Brands

I 85 år har Bonnier Magazines & Brands givit ut Sveriges mest lästa magasin och genom nya varumärken visat vägen för framtiden.

Bonniers Trafikskola är en tjänst som hjälper dig att klara körkortsteorin på ett effektivt och roligt sätt! Utbildningen täcker alla teoretiska delar av körutbildningen från första körlektionen till dess att du har körkortet i handen. Utbildningen innehåller bl.a. trafikregler, vägmärken, körövningar, teori med berättarröst, övningsuppgifter, kontrollfrågor och teoriprov. På ett pedagogiskt sätt och med modern teknik (video, ljud, 3D-animeringar och interaktiva övningar) blir det roligare att ta körkort.

Bonniers Trafikskola har funnits i drygt 18 år och har haft över 200.000 användare.

”Alltid hög expertis inom SEO

Resultat

+132%

Ökning av organisk trafik

+187%

Nya användare från organisk trafik

”Vi har samarbetat med Adsight i mer än 2 år och är lika nöjda idag som dagen vi började. Adsight levererar alltid hög expertis inom SEO. En del som vi värdesätter mycket med vårt samarbete är den personliga kontakten. Adsight har även en förmåga att snabbt förstå vår verksamhet och det frigör tid från våra resurser internt. Det betyder mycket för oss som är stora och har en mängd olika projekt på gång samtidigt”

Oscar Söderlund, Bonnier Magazines & Brands

Vill du veta mer?

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×