Google Ads-kurs

I vår grundkurs för Google Ads går vi igenom förutsättningarna för hur du kan lyckas med köpt sökannonsering på Google. Utbildningen är perfekt för dig som vill få mer kunskap och/eller arbeta med Google Ads själv.

Kort om utbildningen

Längd: Efter behov
Pris: Boka kundanpassad kurs
Nästa tillfälle: Boka kundanpassad kurs
Utbildningsplats: Efter behov
Utbildare: Adsight AB
Antal deltagare: Efter behov

Kursbeskrivning

Google Ads grundkurs

Under Google Ads-kursen får du lära dig hur du kan arbeta med Google Ads på ett optimalt sätt. För att ha störst chans att lyckas med sökannonsering bör du känna till de mest grundläggande och viktigaste delarna.

  • Vad är Google Ads
  • Hur får du fram rätt sökord genom en sökordsanalys
  • Hur du bygger du upp en kampanj
  • Vilka kampanjinställningar du bör använda
  • Hur du ska arbeta med landningssidor
  • Uppföljning och optimering

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbeta med Google Ads på egen hand eller som önskar få en bättre förståelse för vad Google Ads är. Inga förkunskaper krävs.

Vad händer efter kursen?

Efter utbildningen får du även med dig material som du kan använda för att vidareutveckla dina kunskaper och digitala resa.

Kursledare

Alfons Passgård som har grundat och driver Adsight håller i kursen för Google Ads. Alfons har lång erfarenhet av sökannonsering och är certifierad inom Google Ads och Google Analytics. Han har föreläst på IHM Business School och vid flertalet konferenser.

Mer information?

Om du har några frågor eller funderingar kring kursens innehåll eller något annat är du välkommen att höra av dig till oss på 08-6110071 eller info@adsight.se så försöker vi hjälpa dig.

Företagsanpassad utbildning

Vill du boka en skräddarsydd kurs för en större grupp? Eller du kanske vill att vi kommer ut till ert företag? Vi sätter ihop utbildningar efter era behov och förutsättningar. Hör av er så återkommer vi med ett upplägg som passar er.

Kundutlåtande

”Adsight erbjuder både kurser och löpande konsulthjälp. Numera kan vi hantera och optimera vår adwordskampanj på egen hand. 5/5 i betyg får ni av oss.”

”Adsight är flexibla, effektiva, kompetenta och tillmötesgående”

”Vi är mycket nöjda med Adsight och deras spetskompetens inom Google Adwords”

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
54 recensioner
×