Behöver du vår hjälp?

Adsight är en digital byrå som utgår från ditt företags behov och målgrupp – så att du och dina kunder lättare hittar varandra. Nyfiken på hur?

Vad är en landningssida och vad ska man tänka på när man skapar en sådan? Vad ska man ha för design och vilket upplägg ska man ha? Hur marknadsför man en landningssida? Här kommer svaren på alla dina frågor!

Vad är en landningssida?  

En landningssida kan vara allt ifrån en kampanj eller ett erbjudande till en reklam eller tjänst. Det som landningssidor har gemensamt är att det är en sida där budskapet är tydligt och klart. Landningssidan är unikt skapad för sitt ändamål.

Varför använder man sig av en landningssida?

Den främsta anledningen till att man använder sig av en landningssida är effektiviteten. Med tanke på att budskapet är i fokus så skapar detta tydlighet och ökar på effektiviteten. Denna sida försvinner inte bland andra saker på din hemsida. Det är alltså tydligt och effektfullt!

Hur marknadsför du en landningssida?

För att nå fram till dina kunder och nå ut med din landningssida finns det olika sätt att gå till väga på. Du kan skapa Ads på Google, med andra ord sponsrade annonser. Du kan även använda dig av sociala medier och skapa intressanta och uppmärksamhetsväckande inlägg på olika plattformar.

Landningssidor kan också positionera sig väl i olika sökmotorer, vilket innebär att det positivt för ditt arbete med sökmotoroptimering (SEO).

Lägg upp en tydlig budget

Var noga med att lägga upp en tydlig budget och försök att hålla dig efter den. Med tiden är det klokt att göra en utvärdering och se vad som är hållbart och vad som kan tänkas förändras. I vissa fall kan det vara en sådan enkel sak som formatet eller designen som måste förändras. Pröva dig fram!

Ta hjälp av Adsight

Jag hoppas att du nu har en bättre förståelse för vad en landningssida är samt vad den kan användas till. Om du önskar hjälp med att skapa snygga och konverteringsvänliga landningssidor som resulterar i nya kunder, kan du med fördel vända dig till oss på Adsight!

Genom åren har vi haft nöjet att hjälpa både små och stora företag med digital marknadsföring. Nyfiken på hur det gått? Kolla då in våra kundcase.

Ring oss på 08-6110071, skicka ett mejl till info@adsight.se eller använd kontakta oss-funktionen nedan – vi ser fram emot att hjälpa just dig och ditt företag.

Behöver du vår hjälp?

Vi är en fullservicebyrå och hjälper dig med planering och utförande av digital marknadsföring, produktion och design av webbplatser och spårning av marknadsföringsaktiviteter.

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×