Den digitala marknadsföringsbyrån Adsight expanderar och öppnar ett nytt kontor i Göteborg. Etableringen sker i juli och syftar till att stärka företagets närvaro i regionen.  

Digitaliseringens framfart har medfört att företag i allt större utsträckning förflyttar sin marknadsföring från traditionella till digitala medier. En utveckling som den digitala marknadsföringsbyrån Adsight har tagit vara på.

Den digitala byrån – som hjälper företag att öka sin synlighet i sökmotorer och sociala medier – har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Man har också arbetat med många av Sveriges ledande varumärken.

Adsight, som sedan tidigare har kontor i Stockholm och Piteå, öppnar nu sitt tredje kontor i Göteborg. Det nya kontoret kommer att vara placerat på Kungsportsavenyen 21 och kommer framförallt att bereda plats åt företagets säljavdelning. 

– Genom att etablera oss i Göteborg får vi möjligheten att utöka vår säljavdelning och även stärka vår närvaro i regionen, säger Alfons Passgård, VD för Adsight.

Kontaktinformation

Alfons Passgård – VD
alfons@adsight.se
08 – 611 00 71

Om Adsight

Adsight är en digital byrå som hjälper dig med digital marknadsföring oavsett om ditt företag är litet eller stort, nystartat eller etablerat. Vi utgår från ditt företags behov och målgrupp – så att du och dina kunder lättare hittar varandra. 

Adsight grundades 2015 och har sedan dess haft en genomsnittlig årlig tillväxt på 113%.

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×