142 kommunikationsbyråer i 14 kategorier har utvärderats av sina kunder. Nu har de byråer som fått högst betyg av sina kunder gallrats ut och nominerats i Årets Byrå. Den digitala marknadsföringsbyrån Adsight är en av de nominerade inom kategorin Digital 7–25 MKR.  

– Att vara nominerad till Årets Byrå är ett kvitto på att vi utför ett gediget och långsiktigt arbete som genererar goda resultat för våra kunder, säger Alfons Passgård, vd för Adsight.

Årets Byrå är den största branschstudien i sitt slag och i år arrangeras Årets Byrå för 20:e året i Sverige. Totalt deltar 142 byråer inom 14 kategorier och till grund för årets studie ligger närmare 2 300 enskilda bedömningar från marknadschefer och kommunikationsköpare.

Undersökningen omfattar ca 45 frågor. ”Nöjd Kund Index” (NKI) -delen bygger på 14 kriterier, och inkluderar allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, affärsnytta och engagemang. Det är också denna del som är tävlingsgrundande.

– Vad som gör denna nominering extra rolig är att den baserar sig på våra kunders upplevelse och omdömen av vår kompetens och vårt engagemang. Att vara en av de byråer som har rankats högst av sina kunder känns både hedrande och motiverande, säger Alfons Passgård.

Årets vinnare i samtliga kategorier offentliggörs på en gala på Berns i Stockholm den 20 februari 2020.

Kontaktinformation 

Alfons Passgård – VD
alfons@adsight.se
08 – 611 00 71

Om Adsight 

Adsight är en digital marknadsföringsbyrå som framförallt hjälper företag med sökmotoroptimering (SEO) och sökmarknadsföring (SEM). Företaget grundades 2015 och har idag kontor på tre orter – Stockholm, Göteborg och Piteå.

Om Regi och Årets Byrå 2020

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. I Sverige stöds branschstudien av KOMM, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies, Svenska PR-företagen samt Sponsring och Eventsverige. Resumé är mediepartner och arrangerar Årets Byrå-galan och prisutdelningen den 20:e februari 2020 på Berns i Stockholm. Årets Byrå genomförs även i Norge och Finland.

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×