Idag offentliggörs namnen på de byråer som har kvalificerat sig till årets upplaga av branschstudien Årets Byrå 2020. Bland de kvalificerade deltagarna återfinns den digitala marknadsföringsbyrån Adsight.  

– Att vara en av de kvalificerade deltagarna i Årets Byrå känns såklart jättekul, säger Alfons Passgård, vd för Adsight.

Årets Byrå är den största branschstudien i sitt slag och genomförs årligen även i Finland och Norge. Studien utvärderar samarbetet mellan byråer och deras kunder, och omfattar allt från kreativitet och strategisk kompetens till proaktivitet, engagemang och digital kompetens bland mycket mer.

Deltagarlistan består av de byråer som i år kvalificerat sig till Årets Byrå 2020. För att bli kvalificerad krävs det bland annat att byrån har en byråintäkt på minst 7 mkr baserat på senaste bokslutet.

– Totalt har 142 byråer inom 14 olika kategorier kvalificerat sig till Årets Byrå Sverige 2020. Till grund för årets studie ligger närmare 2 300 enskilda bedömningar från marknadschefer och andra kommunikations-köpare, säger Robert Skölfman.

Vilka byråer som är nominerade offentliggörs i januari 2020. Årets vinnare i alla 14 kategorier offentliggörs på en gala på Berns i Stockholm den 20 februari 2020.

– Jag är övertygad om att det kommer bli en lärorik upplevelse, i och med att det framtida resultatet baserar sig på våra kunders omdömen, säger Alfons Passgård.

Kontaktinformation 

Alfons Passgård – VD
alfons@adsight.se
08 – 611 00 71

Om Adsight 

Adsight är en digital marknadsföringsbyrå som framförallt hjälper företag med sökmotoroptimering (SEO) och sökmarknadsföring (SEM). Företaget grundades 2015 och har idag kontor på tre orter – Stockholm, Göteborg och Piteå.

Om Regi och Årets Byrå 2020

Årets Byrå startades år 2000 av Regi och är idag den största branschstudien inom kommunikationsområdet där man utvärderar samarbeten mellan byråer och deras kunder. I Sverige stöds branschstudien av KOMM, Sveriges Annonsörer, Sveriges Mediebyråer, Sveriges Marknadsförbund, Sveriges Kommunikatörer, Swedish Content Agencies, Svenska PR-företagen samt Sponsring och Eventsverige. Resumé är mediepartner och arrangerar Årets Byrå-galan och prisutdelningen den 20:e februari 2020 på Berns i Stockholm. Årets Byrå genomförs även i Norge och Finland.

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×