Stockholmsbaserade Adsight expanderar och öppnar ett nytt kontor i Piteå. Etableringen sker vid årsskiftet och nu pågår rekrytering av personal.

Digitaliseringens framfart har medfört att allt fler företag idag väljer att förflytta sin marknadsföring från traditionella till digitala medier. En utveckling som den digitala marknadsföringsbyrån Adsight har tagit vara på.

Den digitala byrån – som främst hjälper företag att öka sin synlighet i sökmotorer genom sökmotoroptimering – har under de senaste åren haft en stark tillväxt. Man har också arbetat med många av Sveriges ledande varumärken.

För att möta den ökade efterfrågan och ytterligare stärka sin produktionsavdelning, har Adsight nu valt att etablera sig i Piteå. Det nya kontoret kommer att vara placerat på Acusticum och tillträde sker 1 januari 2019.

Nyetableringen innebär också att Adsight nu söker ny personal i Piteå.

– Initialt är det två skribenter som behöver tillsättas men ambitionen är att under året anställa ännu fler, säger Albin Sandberg, ansvarig för etableringen.

Kontaktinformation 

Alfons Passgård – VD
alfons@adsight.se
08 – 611 00 71

Albin Sandberg – Ansvarig för etableringen
albin@adsight.se
073 – 80 55 004

Om Adsight 

Adsight är en digital byrå som hjälper dig med digital marknadsföring oavsett om ditt företag är litet eller stort, nystartat eller etablerat. Vi utgår från ditt företags behov och målgrupp – så att du och dina kunder lättare hittar varandra.  

Adsight grundades 2015 och har sedan dess haft en genomsnittlig årlig tillväxt på 113%.

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Google Betyg
4.7
52 recensioner
×