december 8, 2017

Säljande text

Youtube på ett kostnadseffektivt sätt

Att ha säljande text på sin webbplats eller webbsida är a och o inom sökmotoroptimering. Dock gäller det att inte att gå för fort fram så du ger bort alla godsaker för tidigt. I många av våra texter vi producerar utgår vi ifrån det klassiska affiliate-upplägget. Bygg upp texten successivt och ge inte bort allt i början, men försök göra en call to action efter varje stycke.

Fyll i formuläret så berättar vi hur vi kan skriva säljande texter för ert företag.

Lite som exemplet ovan. Att köpa in text till sin webbplats eller webbsida kan kosta allt från 0,70kr till flera kronor per ord. Det beror helt och hållet på vad texten ska användas till och hur ni som företag vill presentera er. Att ha en säljande text skapar inte bara en högre konvertering utan det skapar även en automatisk positiv effekt för sökmotoroptimering.

Om man stannar kvar och läser texten istället för att hoppa ut direkt så får ni ett plus i kanten av Google. En av alla faktorer som avgör er långsiktiga position är en sak som heter Rank Brain. Rank Brain går delvis ut på att Google tittar på hur länge besökaren stannar kvar på din webbsida. Det är därför extra viktigt att skriva en säljande och bra text som faktiskt behåller användaren kvar. En annan faktor kan vara att länka till relevanta ämnen. T.ex. som till vår SEO-guide som vi sammanställt med 195 faktorer.

Är du i behov av en uppfräschning av era texter? Tveka inte att kontakta oss.

 

Meny Text och innehåll

›Säljande texter

Kontaktpersoner

Alfons Passgård
+46 73 089 96 20
alfons@adsight.se