SEO företag

Vad gör egentligen ett SEO företag och hur vet man vilken byrå man ska välja? I det här inlägget tänkte vi gå igenom hur vi arbetar och vad som skapat långsiktiga och bra affärsrelationer för oss.

  • Matchningen – vi tycker det är otroligt viktigt att vi är på samma våglängd och att vi resonerar på samma sätt.
  • Resultat – Om inte SEO företaget levererar resultat så spelar det inte så stor roll om ni tar hjälp av ett externt företag.
  • Uppföljning. Uppföljning är A och O. Hur vet ni annars vad som fungerar?
SEO företag och du som kund behöver matcha

Viktigt med matchning i ett bra och långsiktigt samarbete.

Varför välja oss som SEO företag?

Sätt rätt förväntningar och se till att inte kunden börjar asfaltera en ny parkeringsplats.

För oss är en nöjd kund en bra kund. Men vi tror också på att om en kund är mer än nöjd så börjar våra kunder rekommendera oss och det blir i det långa loppet en ännu bättre kund. Hur får man då som SEO företag en nöjd kund?

Vi ser långsiktigt i vårt arbete och för oss handlar det mycket om att sätta rätt förväntningar. Jag fick höra en historia

för ett tag sedan när en säljare hade en dialog med en nyvunnen kund. Han skämtade och poängterade att kunden nu skulle behöva asfaltera en större parkeringsplats utanför butiken. Alla företag och webbsidor har olika förutsättningar för att lyckas och det finns ingen poäng i att vinna korta affärer som inte skapar något mervärde för antingen kunden eller för SEO företaget. Att sätta rätt förväntningar från början är därför ett steg till långsiktiga relationer enligt oss.

Hur arbetar vi?

Förutom att sätta rätt förväntningar från starten och sätta en gemensam målsättning med SEO projektet så startar vi alltid med behovsanalys. Därefter analyserar vi nyckelord i de områden som kunden vill synas mer på. Vi jobbar med en noggrannhet från start där sökordsanalysen är grunden till en lyckat SEO projekt.

Hur hittar man det bästa SEO företaget?

SEO företaget Adsight

Under 2016 ökade vi våra kunder organiska trafik med 185%.

Nu tänker väl många att det bara är att Googla. Ja visst är det väl det, men vi tycker det är ännu viktigare att höra med SEO företagets kunder om de är nöjda eller inte. Att få upp ett enskilt nyckelord på en bra position är inte så svårt, men att nyckelordet ska generera affärer till kunden är en annan sak.

Det finns ett känt talesätt som heter ”Skomakarens barn går i de sämsta skorna”. Vi känner ofta igen oss själva i det talesättet. Med det sagt tycker vi det är viktigare att våra kunder får en bra närvaro online än oss själva.

Något som jag också märkt av de senaste åren är att tiden på dygnet inte riktigt räcker till. Har ni märkt det också? Någonstans får man prioritera saker och ting. För att prioritera på vårt företag väljer vi helt enkelt att lägga vårt största fokus på våra kunder och det tror vi skapar i särklass den bästa förutsättning för oss att lyckas med vår målsättning.

För att hitta det bästa SEO företaget rekommenderar vi:

  • Se till att ni passar och att ni tänker på samma vis
  • Be om något case där företaget kan påvisa resultat
  • Fråga affärsbekanta efter referenser eller företag som hjälper dom

Vi har som mål att bli Sveriges bästa SEO företag och vi går sakta men säkert mot vårt mål varje gång vi skapar en bättre närvaro för våra kunder.

Behöver du hjälp på vägen att skapa en bättre närvaro för ert företag i sökmotorerna så hjälper vi gärna till.