Stöten i Sälen

– SEO

Vårt uppdrag

Vi fick i uppdrag av Stöten i Sälen att öka deras organiska trafik från sökmotorer som Google (SEO). Kravspecifikationen innefattade:

  • Skapa en bättre närvaro i det organiska sökresultatet
  • Få mer organisk trafik från det organiska sökresultatet

Om Stöten i Sälen

Idag är Stöten en komplett skidanläggning stor nog att tillbringa hela skidsemestern på. Här finns allt du behöver. Boende, restauranger, skidskola, aktiviteter, bad & spa, skidshop, konferensfaciliteter. Och så klart backar både för dig som varit i Alperna mer än en gång och för dig som aldrig stått på ett par skidor förut.

För oss är det fortfarande skidåkningen som är det allra viktigaste. Och det som vi är mest stolta över. Sälens bästa skidåkning, helt enkelt. Det har inte ändrats.

”Resultaten har varit väldigt goda”

Resultat

+35%

Ökning av organisk trafik

+29%

Nya användare från organisk trafik

”Vårt samarbete med Adsight har fungerat över förväntan på samtliga plan. Ända sedan start har vi haft en och samma kontaktperson vilket har gjort kommunikationen enkel. Något som också har varit värdefullt är deras stora flexibilitet och viljan att lösa uppstådda problem, även om de ibland inte ingått i deras arbetsuppgifter. Viktigast av allt – resultaten har varit väldigt goda!”

Magnus Dovallius, Stöten i Sälen

Vill du veta mer?

Stockholm

Oxtorgsgatan 4
111 57 Stockholm

Göteborg

Apelgången 3
412 66 Göteborg

Piteå

Snickargatan 22
941 63 Piteå

Google Betyg
4.8
60 recensioner
×